Bedrijfsschoonmaak

Een interieur is een werkplek, een plaats waar mensen samenkomen, samen werken en leven. Dat vraagt extra aandacht bij een interieur verzorging door ons schoonmaakbedrijf. Ook voor eenvoudige zaken, zoals het wegzetten van een kopje en het uit- en inruimen van de vaatwasser. Professionele interieur verzorging middelen en up-to-date kennis helpen daarbij. Maar het belangrijkste bij de interieur verzorging zijn de mensen. Vanaf de eerste dag mag u rekenen op een vast team. Zij leren uw bedrijf kennen en weten hoe ze net dat beetje extra kunnen doen. Zo krijgen ze een band met uw pand.


Vloeronderhoud

Van welk materiaal uw vloeren ook zijn, Chahbari Dienstverlening heeft een specialist die alles weet over de juiste manier van reinigen en onderhouden. Trends in vloeren wisselen elkaar snel af en het is zaak om steeds de juiste methode en middelen bij de juiste vloer te kiezen. Daarom is het goed te weten dat u met hout, tegels, natuursteen, tapijt en elke andere vloer kunt rekenen op Chahbari Dienstverlening.


Glasbewassing

Glasbewassing is een kunst op zich. Goed schoon én zonder strepen vraagt om vakmanschap. Chahbari Dienstverlening heeft ervaren glazenwassers in haar team. Vakmensen! Met een klantgerichte werkwijze verzorgen zij bij vele klanten periodiek de glasbewassing.


Textielgoed

Naast het schoonmaak verzorgen wij ook voor diverse projecten het wassen en strijken van keukendoeken , vaatdoeken en handdoeken.


huishoudelijk hulp / tuin onderhoud

Hoe fijn is het om de huishoudelijke beslommeringen aan een professional over te laten? Het is niet altijd gemakkelijk om een goede en betrouwbare hulp in de huishouding te vinden. Een persoon die u uw huis en persoonlijke eigendommen toevertrouwt, en deze met zorg schoonmaakt. Naast u woonhuis wilt helpen wij ook graag u tuin te onderhouden. We stemmen met de u af welke tuinonderhoud/taken wij onder handen nemen. Wij kunnen u tuin zowel volledig onderhouden of juist alleen voor specifieke vakmanschap die of onderhoud die voor u te zwaar zijn. Onze medewerkers weten van aanpakken en staan graag voor u klaar!


Opleveringsschoonmaak

Ook voor opleveringsschoonmaak kunt u terecht bij ons. De opleveringsschoonmaak gebeurt aan het einde van een bouwproject. Wij helpt u graag mee op het op te leveren gebouw tip top in orde te maken. De volgende onderdelen nemen wij daarbij extra onder handen zodat het gebouw er als nieuw uitziet:

Het sanitair, keukens, vloeren, deuren, randen, plinten en richels en ramen. Wij werken zowel voor particulieren als voor bouwbedrijven, schilderbedrijven en makelaars.


Milieubewust / Biosschoonmaak

Chahbari Dienstverlening heeft respect voor het milieu. Onze reinigingsmiddelen belasten het milieu zo min mogelijk en zijn biologisch afbreekbaar. Wij maken gebruik van de microvezel methode zodat het gebruik van reinigingsmiddelen tot een minimum beperkt wordt. Vraag ook naar onze speciale Eco-lijn!

Voor een complete opmaak van de uit te voeren schoonmaakwerkzaamheden maken wij graag een afspraak met u.


Tapijt-reiniging

Er zijn verschillende manieren om tapijt te reinigen. De grondigste manier is de sproei-extractie methode. Hierbij wordt warm water onder druk in het tapijt gespoten en direct d.m.v. een vacuüm samen met het vuil opgezogen.